Voi vitsit, että osaa olla KESÄ! Aivan mahtavaa, kun on lämmintä ja aurinko paistaa. Vois melkein pitää vapaapäivän, mutta eihä se käy. Muutama päivä enää ja sitten alkaa kahden viikon kesäloma. Perjantai-iltana lähdetään äidin kanssa Pikkusiskon luo Turkuun ja junailen sieltä takaisin varmaan ensi viikon torstaina. Pitänee tulla Helsingin kautta kun näköjään Pieksämäen kautta tullessa olis bussilla mentävä väli Tampere-Pieksämäki. Eipä oikein innosta, varsinkin jos on kuuma. Äippä menee veljensä vaimon kanssa Tallinnan lähelle johonkin kylpylään, eli paluumatkan tulen sitten yksin. Voi olla aika tappavan tylsää istua koko matka yksin junassa. Pitää olla lukemista ja kuunnella vaikka radiota, jos ei muuta keksi. Mutta kiva nähdä taas Pikkusiskoa ja päästä Turkuun käymään.

Sitten ensi viikon perjantaina tai lauantaina olis tarkoitus Puoliskon kanssa lähteä taas Hietajärvelle, missä oltiin viimekin kesänä. Jos siis säät sallivat. En tiedä, viitsiikö sinne huonoilla säillä mennä, ei oo kiva kököttää vaan asuntovaunussa. Viime kesänä sattuikin suunnilleen kesän parhaat säät sille ajalle, kun oltiin siellä ja oli tosi kivaa. Toivottavasti tosiaan nää ilmat jatkuvat. Olis tyhmää, jos lomalla olis kökkö sää kun vois ottaa aurinkoa jne. Ja jussiksi M&V tulevat meille. Sittenhän se loma onkin ohi. Aika täyteen olen sen jo buukannutkin ;)

Eilen kävin heti töiden jälkeen ostamassa liput Nightwishin Joensuun keikalle. Sehän on siis vasta 12.12., joten puoli vuotta vielä pitää odottaa! Ei malttais kyllä. Niin, Puoliskon on sitten pakko tulla siihen mennessä sieltä Lontoosta takas kun on kerran konserttiliput hankittu.