Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista

Ekstrovertti----------*---------Introvertti
Käytännöllinen---------*----------Intuitiivinen
Ajattelija----------------*----Tuntija
Impulsiivinen------------*--------Harkitsija
(mpmm)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet oma yksilösi, uskollinen ja herkkä. Olet herkkä ja ujo, etkä pidä asioita itsestään selvinä. Tunnet itsesi olevan hyödyksi vain silloin, kun voit olla avuksi toisille. Toiset ihmiset helposti luottavat kaltaisesi ihmisen apuun, joskus jopa niin paljon että he kehittävät itselleen vastuuttoman läheisriippuvuuden sinuun. Ihmistyyppisi uhrautuu helposti, ja vaarana onkin ajautua marttyyriksi. Saatat joutua kamppailemaan sisäisten epäilyksiesi ja pelkojesi kanssa, ennen kuin uskallat ilmaista henkilökohtaiset halusi ja tarpeesi. Olet konservatiivi, jolle työ on elämä. Teet töitä ahkerasti niin työpaikalla kuin kotonasi. Tarjoat apuasi anteliaasti, ja usein kulissien takana. Uudet ideat, muutokset ja epävarmuus ärsyttävät sinua. Haluat muuttumattoman, hyvin järjestetyn ja aikataulutetun elämän, vaikka se tarkoittaisi sitä että joku toinen tekee aikataulusi ja ohjaa elämääsi. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit auttaa ihmisiä: palvelutyö, opetus, vapaaehtoistyö, hoitotyö. Olet onnellisimmillasi kun voit käsitellä yksityiskohtia ja suorittaa rutiineja, varsinkin jos voit tehdä niitä ihmisten parissa.

Tämä löytyi Hymyltä. Noh, oli tuossa aika paljon asiaa. Ainakin se, että mie oon herkkä ja miulla on "sisäisiä epäilyksiä ja pelkoja". Muutokset ja epävarmuus ovat miulle myrkkyä, juu! Mut kyllä joskus (painotus sanalla joskus!!) on ihan kiva, jos tulee jotain yllätyksiäkin. Siis positiivisia semmoisia ;) Aika rutiini-ihminen mie kyllä kieltämättä oon, minuu ärsyttää jos yhtäkkiä tulee jotain muutoksia suunnitelmiin ja aikatauluihin. Vaikka kyllä itekin niitä tulee tehtyä joskus... Joskus on pakko olla yksin, jolloin en halua nähdä ketään. Kaikki ei välttämättä aina tajuu, ettei se johdu siitä henkilöstä, vaan on vaan miun päässä.

Konservatiiviseksi mie en ehkä kuitenkaan itteeni tituleerais. Ainakaan tietyissä asioissa. Työ ei tod. oo miun elämä! Eihän miulla sellaista ookaan tällä hetkellä ;) Se on kyllä totta, että silloin kun oon töissä, pitää kaikki asiat olla tiptop järjestyksessä. Sellainen homma on miun unelma, missä saa tehdä sekä yhdessä tiimin kanssa että itsenäisestikin, ihan omassa rauhassa. Kotona tuo järjestys ei aina sit ookaan ihan tiptop... ;D