No nyt on ainakin lämmin! Kuuma suorastaan. Ja nyt ei sitten valiteta tästä kun vihdoin tuli se kunnon kesä! Paitsi jos kuumaa jatkuu viikkotolkulla... Mut siis, nyt on hyvä! Otin tuossa vajaat pari tuntia taas aurinkoa partsilla lueskellen. Odottelin Puoliskon heräämistä. Äsken nousi sängystä. Eli ei yllättäny minuu positiivisesti ja sen ilta/yö meni niinku mie osasin etukäteen arvata. Alkaa olla luottopisteet pikkuhiljaa kortilla... Damn!

Mutta en hitto ala pilaamaan tätä päivää nyt mökötyksellä. Liian hyvä päivä siihen. Pääasia että jätkä pitää kuitenkin eilen sovitusta kiinni eli lähtemisestä sinne pihalle M&V:n kanssa iltapäivällä. Muitakin on ilmoittautunut mukaan, kivaa :) M:lla on kuulemma vielä kahdelta kampaajalle meno, sit varmaan mennään pihalle. Keskustaan päin varmaankin, siitä voi sit hipsiä terassillekin jos sattuu huvittamaan. Kävisköhän jotain pientä syötävää kaupasta, vähän niinku piknik-henkisesti. Ei kyllä mitään nopeesti lämpimässä huonoksi menevää voi ostaa.

Tein illalla sen raparperipiirakankin. Sekin sitten aiheutti loppujen lopuksi ärräpäitä kun alkoi täyte uunissa valumaan uuninpohjalle. Nyt se uuni sitten pitäis pestä ennen seuraavaa käyttökertaa. Muuten se piirakka on kyllä ihan syötävää, juu.