Lämmin päivä ollut taas. Ei kovin ihanteellinen siivoamiselle sisätiloissa siis :) No, tulipahan kuitenkin taas käytyä äidille siivoamassa. Kerran maksaakin siitä niin miksipä ei. Käytiin päivällä puutarhalla ja hommasin partsille kukan! Ja saman tien unohdin sen nimen. Mikähän siinä on, että mie aina unohdan kukkien nimet? Sit kun kysytään että "mikäs kukkia nää siun oikein ovatkaan", niin aina joutuu nolona vastaamaan, että enpä muista. Näiden sisällä olevien viherkasvienkin nimet oon useemminkin tarkistanut, mutta aina ne unohtuu. Pöh. Mutta nätti kukka on nyt partsin pöydällä, kunhan vaan ei kuolis ihan heti. Mie kyllä vähän epäilen, etten muista ihan joka päivä kastella. Kun nyt ei ainakaan ihan heti kuolis tosiaan! Ja ei keräis puoleensa kaiken maailman pörriäisiä, amppareita varsinkaan.

Välillä vähän huippailee. Se johtuu varmaankin tuosta verenpainelääkkeestä, joitain alkusivuvaikutuksia. Kaipa se menee ohi. Ja jos ei mene, niin sit pitää vaihtaa lääkettä. Mutta eipä nyt hätiköidä.

Huomenna on rankka päivä tiedossa, hautajaiset. Vaikka vainaja ei ookaan mulle mikään läheinen ihminen, niin silti ne on aina ihan kamalan rankkoja. Ja kuitenkin voin sanoa pitäneeni kyseisestä henkilöstä, muutaman kerran olen tavannut. Nenäliinoja varmasti kuluu, ja illalla on varmaan aika rikkipoikki-olo huomenna. Ja lämmintä luvattu huomiseksi! Varmaan tosi kiva Puoliskolla ja muilla miespuolisilla olla mustissa puvuissa. Onhan se oma vaatetuskin mustaa, mutta nuo miesten puvut on kyllä aika kuumat näillä keleillä.

Heh, aina valittaa siitä, että miehillä se juhlapukeutuminen on niin helppoa, kun se on vaan aina se sama puku. Tai korkeintaan muutama erilainen vaihtoehto. Tumma puku nyt yleensä käy joka paikkaan. Naisilla taas on aina ihan kauhee ongelma vaatteiden suhteen. Mutta näillä lämpötiloilla ei kyllä käy miehiä yhtään kateeks!

Magda-ystävätytär onkin nyt miehensä kanssa täälläpäin käymässä. Aikomus on sunnuntaina aamupäivällä tavata, toivottavasti Nantte-ystävätytär ja Eril-ystävätytär pääsevät myös! Niin minne? En mie vielä tiiä.