Voi kun satais vettä! Lupaavasti tuolla pilvistä vähän on, voisi vähän sadellakin. Ihan vaan siksi, kun tuolla ulkona on nyt niin älyttömän pölyistä! Mie en voi olla siellä ollenkaan, edes parvekkeella kun tulee niin hankala olo. Kun tulis kunnon sade, niin laskeutuisivat nuo pölyt. Atshii.

Soitin just ensineuvoonkin (ihme, ei tarvinnut edes odottaa kun pääsin heti läpi!) kun piti varata se omalääkärin puhelinaika. On meillä muuten kummallinen omalääkäri, tekee töitä jotenki osa-aikaisesti. Miksihän sellainen on yleensäkin sitten omalääkärinä, kun joutuu kuitenkin sitten varaamaan aikaa joltain toiselta lääkäriltä. Niinkuin mie nyt (taas kerran!), ei oo lääkäri kuulemma paikalla koko toukokuun alussa ollenkaan. Ne viime perjantaiset veriarvot oli kuulemma ihan kunnossa, onneksi. Puoliskohan tuo yskii ja röhisee jo toista päivää. Liekö vappuna vilustuttanut itsensä, vaikka vasta pääsiäisen aikaan oli kipeenä. Kunhan ei minuun tartuta, tosin voihan se pöpö kostoks minuun hypätäkin, kun mie tartutin sillon ennen pääsiäistä. Hirvee noidankehä.

Voisinpa vähän lukaista tuota Aurinkoa ja kuuta, niin pysyn lukupiirin tahdissa. Vielä taitaa pari viikkoa kestää, sitten ois tuo luettu.