Ei ole liikaa viime aikoiona tullut netissä pyörittyä, ei jaksa työpäivän jälkeen oikein. Töissä joutuu niin paljon koneella olemaan, että se monesti riittää miulle. Mie en ole koskaan ollut mikään hoocee-24h/vrk -koneellaistuja. Enkä iltaisin aina pääsekään koneelle, kun Puolisko istuu tässä melkein joka ilta.

Elämään ei ole viime aikoina paljon muuta mahtunutkaan kuin töitä. Vapaapäivinäkin on yleensä ollut tekemistä. Tänään on vapaapäivä eikä tekemistä ole muuta kuin kaupassa ja apteekissa käynti, kuudelta on sauna ja illalla mennään Puoliskon kanssa leffaan katsomaan uusin Piraatit klo 21 näytökseen. Huomennakin on vapaa, mutta sunnuntaina töitä. Jees, viimeinen sunnuntaivuoro ennen kesää, seuraavan kerran vasta elokuun loppupuolella! Kesälomaankin on enää kaksi viikkoa, sitä odottelen jo innolla, vaikkei minulle olekaan kertynyt yhteensä kuin kaksi viikkoa, niin sekin on jo hyvä. Tuntuu jo siltä, että olen loman tarpeessa. Sen verran rankka kevät on ollut, kun aika paljon on tullut uudistuksia ja lisätyötä seutukirjaston myötä.

Jännää, miten sitä työttömänä hinkuu töihin ja töissä ollessa lomalle ;) No, ei se nyt ihan noin yksioikoista ole, työttömyys on (yleensä) pakkotila, työ taas vaatii voimia ja sitä lomaakin sitten. Tosin henkisesti pidempiaikainen työttömyys vaatii vielä enemmän voimia, siitä on kyllä kokemusta.

Lomalla on aikomus heti alkuun lähteä äidin kanssa Pikkusiskon luo Turkuun. Helmikuussahan me käytiin siellä, nyt se varmasti näyttää erilaiselta kesäaikaan. Kivvaa! Jussiksi meille tulevat Etelä-Suomesta ystävämme M&V, jotka sinne muuttivat tässä kuukausi sitten. Ikävä on ollut!

Aika yllättäen jo eilen paljastui Nightwishin uusi solisti, Anette Olzon. Nyt tuskin kukaan on välttynyt kuulemasta uutista, sen verran paljon asiaa on mediassa vatvottu. Ja tänään kuultiin ensimmäistä kertaa uusi Eva-sinkku. Sitähän saa ostettua vain NetAnttilasta ja Suomen tuotto menee kahdelle kiteeläiselle perhekodille. Hyvä, että bändi kantaa vastuuta myös yhteiskunnasta ja vieläpä todellakin paikallisella tasolla :) Anettella on kaunis ääni ja Eva on kaunis biisi, balladinomainen. Oikeastaan enemmän vielä odotan nyt sitä rankempaa materiaalia, että miten Anetten ääni niihin kappaleisiin sopii. Äänihän on kuitenkin ohuempi kuin Tarjalla, jonka ääni on paljon vahvempi. Mutta en ala vertailemaan sen kummemmin, koska eihän bändi etsinytkään uutta Tarjaa, vaan uutta solistia! Uusille biiseille Anetten ääni on varmaan ihan nappiin. Vähän kuitenkin mietityttää se, että miltä NW:n vanhempi materiaali kuulostaa hänen laulamanaan. Kai yhtye kuitenkin keikoillaan meinaa vanhaakin soittaa. Ehkäpä sekin on sitten tottumiskysymys, voihan se olla aluksi outoa, kun vanhoja NW-biisejä laulaa joku muu kuin Tarja.