Ja tässä ei nyt ole kysymys moisesta perheenjäsenestä, kun en sellaista omista (vaikka kovasti oisin pienenä isoveljen halunnut, mutta kumma kun semmoista ei ollut mahdollista saada!), vaan yllätysyllätys suomalaisen Big Brotherin toisesta tulemisesta, johon on vajaat kaksi viikkoa aikaa. Ja mie odotan innolla! Ja hei, miulle on turha tulla sanomaan, että kuinka sie jaksat semmosta aivotonta tirkistelyohjelmaa seurata ;D Oon tosiaankin BB-koukussa, katsoin ne brittiohjelmatkin, jotka taannoin näytettiin Subtv:llä.

Kyllä mie itsekin viime syksynä pariin otteeseen mietin, että miks ihmeessä mie joka ilta tuijotan telkkarista yhtä taloa ja seuraan silmä kovana sen asukkien tekemisiä. Ja lisäksi vielä piti netistä käydä päivittäin (ja monta kertaa) uusimmat uutiset lukemassa. Niin haksahtanut en sentään ole (enkä ollut), että alkaisin tilaamaan niitä maksullisia live-juttuja, joiden kautta voi seurata talon elämää reaaliajassa 24/7. Mut kumminkin, koukussa kuin koukussa. Vaikka olihan se elämä siellä oikeesti välillä niin tylsää, että melkein nukahti ohjelmaa katsoessa, mutta välillä taas sattui ja tapahtui. Eikä niitä voinut missata!

Aika paljon ohjelma herättikin tunteenpurkauksia, esimerkiksi se "me vihataan Iinaa"-kampanja, joka meni miusta jo enemmän kuin vähän yli. Miten ihmeessä joku voi vihata toista (jota ei edes tunne oikeasti) niin, että haukkuu mitä kamalimmilla nimillä, arvostelee ammattitaitoa tietämättä tämän työskentelytavoista yhtään mitään ja voisi olla jopa valmis polttamaan roviolla? Niin no, keskustelupalstalla nimimerkin turvin tietenkin, mutta silti. Siinä ei ollut enää järjen kanssa paljon tekemistä. En miekään siitä Iinasta kovin tykännyt, mutta silti olin kovin ihmeissäni noista reaktioista. Kyllä jotkut ottivat ohjelman hiukan turhan vakavasti...

Osallistujilla täytyy kyllä ehdottomasti olla päässä kaikki kohdallaan ja oikeasti vahva itsetunto, että voivat moiseen leikkiin lähteä. Kun sitä ei koskaan tiedä, miten yleisö reagoi; oletko se kaikkien suosikki vai inhokki. Varsinkaan, kun sitä ei voi varmasti tietää, ennen kuin lähtee sieltä talosta. Hui, miusta ei olis ikinä tuollaiseen!

Mutta siis, kunhan tuo ohjelma lähtee taas käyntiin, niin voi olla varma, että tässä blogissa tulee puitua välillä sitä. Ellei nyt jotenkin satu niin, että ohjelma kävisi niin tylsäksi, että lopettaisin seuraamisen. Vaikea uskoa... Baaria en muuten katsonut kuin pari jaksoa, se ei iskenyt ollenkaan.