Jee, eka päivä ilman kuumetta perjantain jälkeen. Ainakaan tällä hetkellä ei ole. Mutta muuten on niin karsea olo vieläkin, ettei mitään jaksa tehdä. Kun kävin suihkussa, niin sekin tuntui vievän voimat aika loppuun. Aika limainen tauti tämä on, tuntuu, että koko pää olis täynnä räkää ja keuhkot kans. Äänikin on aikas "hehkee".

Niih, eipä tässä oikein viikonloppuna sitten ole ihmeitä tullut tehtyä. Lauantain makasin sohvalla ja luin melkein koko päivän. Eilenkin makasin sohvalla, katoin töllöä ja seikkailin läppärillä ympäri blogistaniaa. Ja harmittelin, kun en päässyt näkemään Tyttäriä ja varsinkin Magdaa... Tuntuu muuten tätä tautia olevan yhdellä jos toisellakin ihan ympäri Suomen maan, ainakin moneen bloggaajaan tämä on iskenyt. Heh, ei kai vielä sentään ihmisvirukset leviä tietokoneiden välityksellä... ;) Naapurin "Ämmäkin" kävi aamulla ovella hakemassa lukemista aamukahvipöytään ja hänelläkin oli kurkun käheyttä. Nyt vaan "Ämmäkin" sitten lepäilemään, ettei mene pahemmaksi! Olikin puhetta siitä, että heti kun ilmat viilenee kesän jälkeen, niin suomalaiset sairastuvat syysflunssaan.

Nyt olis kyllä oikein kiva aurinkoinen ja suht lämminkin alkusyksyn päivä tuolla pihalla. Ois niin kiva lähteä kävelylle. Tyydyin käväisemään parvekkeella. Puolisko lähti yhteen työkkärin infotilaisuuteen, miekin olisin mennyt, jos olisin jo tervehtynyt. Käskin sen kyllä ottaa ylös kaikki mielenkiintoiset asiat (jos on jotain mielenkiintoista) ja miullekin esitteitä, jos niitä siellä on. Samalla saa käydä apteekista Toncilsia tähän miun kurkkukipuun. Ja nenäliinoja kaupasta! Heh, oli hauskaa, kun annoin Puoliskolle tehtäväksi tuoda miulle kaupasta myös hiusten hoitoainetta. Piti näyttää se purkki, millainen on ja vielä lapulle kirjoittaa yksityiskohtaisesti, mitä siinä kyljessä lukee. Tulee varmasti oikea hoitoaine ostettua! Sanoin vielä, että soita, jos tulee kaupassa tenkkapoo ;) Kyllä se varmaan osaa oikean tuoda.

P.S. Ylläri, että hakuihin on ilmestynyt eri versioita koskien BB:ia, varsinkin kuvia, vaikka täältä on sellaisia ihan turha etsiä...