Puhhuh, väsyttää. Venähti ilta vähän pitkäksi eilen. Siis eihän meillä ollut tarkoitus baareilla eilen, mutta jotenkin se vähän lipsahti ;D No, en laske sitä tällä kertaa kovinkaan suureksi synniksi kun nykyään tulee käytyä baareissa todella harvoin. Tosin nyt on jo tiedossa parin viikon päästä yöbaarikeikka M&V:n kanssa, se on sovittu jo aikaa sitten.

Mentiin siis eilen Amarilloon syömään. Söin chicken bolillon, oli hyvää! Sorruttiin jälkkäriinkin, se brownie vaniljajäätelöllä oli niiiin suussasulavaa. Tosin ihan ältsin makeaa. Tuli siinä ruuan ohessa pari oluttakin hörpittyä ja päätettiin sitten lähteä vielä Palaveriin.  Siellä olikin karaokeilta :D Oli siinä jos jonkinmoista laulajaa, ihan hauska niitä oli kuunnella. Mie en kyllä ikinä uskaltais mennä... Ehkä jollain kaveriporukalla useemman kanssa yhteislaulamaan voisin mennä, mutta en yksin. Niin se ilta sitten vähän venähti ja kotiuduttiin kahden maissa yöllä. Mutta kivaa oli! On se mukava huomata, että "osataan" Puoliskon kanssa pitää hauskaa vielä ihan kahdestaankin. Vähänhän tuo rahanmeno nyt kismittää, mutta se harmittaa aina baari-illan jälkeen. Mie annan sen kuitenkin nyt olla kun ei tosiaan ole paljon baareissa juostu viime aikoina. Tänä vuonna olen ennen eilistä ehkä jotain kolme kertaa käynyt...

Käytiin äsken tuossa naapurissakin visiitillä, siellä oli kanssa kaksi krapulapeikkoa ;) Nyt odottelen jo Puoliskon tekemää pizzaa, nam. Jaffakin maistuu :)

Ainiin, laitoin eilen itseni Vuodatuksen kartalle. Käykäähän muutkin vuodatuslaiset itsenne sinne lykkäämässä :)