Jepujee, soittelin tänään tulevalle työpaikalle työvuoroista. Eli maanantaina alkaa työt kello 8! Jänskättäääää!! Ensi viikolla miulla on töitä ma-ke. Yleensä ilmeisesti kuitenkin ke-pe. Täyttelin tuossa ammattiliiton ja työttömyyskassan liittymislomaketta. Nyt miun kannattaa ehdottomasti liittyä, kun työ kestää yli sen 10 kuukautta, mikä vaaditaan siihen, että saa ansiosidonnaista jos joutuu työttömäksi. Tulee siitä sitten kuitenkin vähän korkeampi kuin pelkästään tämä perustyömarkkinatuki, jota nyt olen saanut. Tai työtönhän mie nyt silti oon, kun oon vaan osa-aikalisää sijaistamassa, mutta kun se vähintään 18 työtuntia per viikko täyttyy, täyttyy myös ehdot. Ja saan työttömyyspäiviltä kuitenkin työmarkkinatuen. Siitä en ole täysin varma, että paljonko miulle sitten loppujen lopuksi jää käteen, mutta kyllä se nyt on varmasti parempi kuin tämä työmarkkinatuki. Asumistuki nyt kyllä varmasti tippuu.

Meillä on tänään Puoliskon kanssa kihlavuosipäivä :) Tasan kolme vuotta sitten mentiin kihloihin kaupungissa, josta löytyy muun muassa tällainen yksityiskohta:

207976.jpg

Kysehän on siis Barcelonan kaupungista ja kuvassa näkyy yksityiskohta Sagrada Familiasta. Barcelonaan olisi kiva päästä joskus uudestaankin, on se aivan mahtava kaupunki! Meidän reissu oli vain nelipäiväinen, paljon jäi siis vielä näkemättä.

Tänään olisi tarkoitus tehdä jotain hyvää ruokaa, jos nyt tässä ehditään... Kaipa illalla viimeistään (toivottavasti). Tai sit jonain muuna iltana.