Tänään sai avata ensimmäisen luukun joulukalenterista :) Ihanaa! Voi kun tuolla ulkonakin näyttäisi hieman jouluisemmalta... Kuuntelen tässä taustalla eilen ostamaani Tarja Turusen joululevyä Henkäys ikuisuudesta. Kuulostaa oikein hyvältä. Kylmät väreet menee pitkin selkäpiitä, kun Tarjalla on niin kaunis ääni.

Seuraavaksi tässä ajattelin virittää jouluvalot makuu- ja olohuoneen ikkunoihin, jos vaan saan laitettua ne yksin. Puolisko on nyt siellä työpaikkansa pikkujouluristeilyllä. Lähtivät eilen aamulla bussilla Helsinkiin ja laivalla ovat olleet nyt yön yli ja tällä hetkellä ovat Tallinnassa. Kotiutuu varmaankin joskus puolenyön seutuvilla. En meinannut illalla saada unta, kun miusta on niin outoa ja yksinäistä nukkua ilman Puoliskoa. Toivottavasti se paatti pysyy pinnalla. Ja toivottavasti Puolisko muistaa tuoda miulle Tobleronea!

Eilen kävin Puoliskolle ostamassa yhden joululahjankin, hyvä että tein sen eilen, kun vein viimeisen kappaleen kyseistä tuotetta siitä kaupasta eikä kuulemma ole lisää tulossa. En kerro mitä, kun en tiedä, että lukeeko Puolisko miten usein ja tarkkaan tätä ;) Vaikka kyllä se varmaan muutenkin tietää...

Jaahas, nyt ne jouluvalot ja sitten kahvia ja töihinkin pitäisi jossain vaiheessa lähteä.