Se oli muuten hyvä leffa. Siis se Break-Up. Iski aika syvälle, meinaan, että aika monessa kohtaa se ois voinu kertoa miun ja Puoliskon suhteesta. Välillä olin oikeesti, että "ei voi olla totta, ihan kuin meillä". Tosin mie luulen, että "muutama" muukin elokuvan nähnyt ja useemman vuoden yhdessä elänyt pariskunta voi todeta saman. Tai ainakin se naispuolinen siitä parisuhteesta. Leffan hyvyydestä miusta kertoo se, että se sai sekä nauramaan että itkemään. Erilainen, en ookaan ihan heti katsonut ihan puhtaasti ihmissuhdeleffaa, tai ainakaan oikeesti hyvää sellaista. Jennifer Anistonin ja Vince Vaughnin kemiat pelasivat aivan loistavasti yhteen, niin hyvässä kuin pahassa. Muutenkin ihmisten väliset dialogit olivat ehdottomasti elokuvan parasta antia. Ei menny rahat tällä kertaa hukkaan :)

Seura tietysti oli myös loistavaa, tuo oli just oivallinen elokuva käydä tytsyjen kanssa katsomassa. Ihania naisia, molemmat <3

Hitto, suku on pahin, mutta myös paras. Miks miun mummo on sellainen kuin on? Miks sen on pitänyt katkeroitua elämäänsä niin pahasti? Hyppäs nyt aiheesta toiseen, mutta oli taas vähän vanhempien kanssa keskustelua päivällä. Miun mummo on varmasti yks vaikeimmista (ellei vaikein) miun koskaan tuntemista ihmisistä. Miun äidillä ei oo todellakaan ollu helppoo anoppinsa kanssa eikä sen puoleen isällä ja veljellään ja varsinkaan siskollaan helppoa äitinsä kanssa. Mie en nyt jaksa tässä sitä käydä läpi, siinä menis ikä ja terveys. Enkä kyllä jaksa itekään ajatella koko asiaa. Ja miks mie oon semmoinen, joka sitten kantaa sisällään kaikki suvunkin murheet? Äh, mutta ite saan olla onnellinen, että miulla on ihana anoppi.

Miten tää kurkkukipu lähtee pois? Tää on äitynyt jo niin pahaks, että hengittäminenkin sattuu. Oon syöny tänään varmaan kohta puol pakettia Strepsilsejä. Ihan kamalaa, korvaan asti säteilee. Just otin 600mg ibuprofeiinia, toivottavasti se auttais, muuten on edessä aika tuskainen yö. Ja kaadoin lasillisen punaviiniäkin, paha vaan, etten oikein kärsi niellä sitä... Phuh!

Edit klo 22:
50 Hukkaan meni hyvä punkku. Piti melkein koko lasillinen heittää viemäriin, kun kirveli kurkkua niin, ettei sitä voinut juoda. Vesi menee vähän helpommin, mutta sekin tuntuu kuin siinä ois jotain piikkejä. Mie taidan yrittää mennä kohta nukkumaan. Jos pystyn. Inhottavaa :(