Toukokuu on miun mielestä yksi parhaista. Kun kevät on jo tullut ja kesään on vielä vähän matkaa. Luonto herää ja linnut laulaa. Koko kesä on vasta edessä, ja sitä odotetaan jo. Kesä kun tuppaa aina menemään niin nopeasti, niin toukokuussa on niin kivaa, kun se kesä on tosiaankin kokonaan vielä edessä! Ainakin nyt, kun on vielä niin aurinkoistakin, niin on tosi ihanaa! Kun vaan tulisi sitten itse kesästäkin lämmin. Toisaalta nyt ei haittais, jos vaikka jonain päivänä vähän sataisikin. Laskeutuisi vähän nuo pölyt. Koivunkin siitepölyä näköjään on jo täälläkin vähän ilmassa.

Miun olkapäitä ja käsivarsia kirveltää! Aamupäivästä taas lueskelin auringossa parvekkeella ja punoittaahan nuo vähän. Vaikka laitoin aurinkorasvaakin. Sormuksesta on jo raja jäänyt, on sitä väriä sitten jo vähän tullut pintaan ;)

Vappu tuli ja meni. Olihan tuo ihan hauskaa taas, tehtiin niitä vartaita ja istuttiin ulkonakin. Porukkaa oli lopulta ihan kiitettävästi. Heh, piti apuakin kutsua paikalle. Ja palokunta sieltä tuli. Ei, me ei todellakaan sytytetty grillikatosta tuleen. Vaan pari juhlijaa jäi jumiin hissiin! Pääsivät he sitten ihan kunnossa sieltä pois, mutta ihmetystä herätti kun ihan palokunta saapui paikalle. Saivat sitten palomiehet kunnon aplodit, kun pelastivat pojat hädästä ;) Muuten vappu sujuikin suuremmilta osin suht rauhallisesti. Ainakin miun vappu. Eikä edes valvottu aamuun!

Eilen sitten vietettiin dagen efteriä. Miulle tosin iski aamupäivästä hirvee siivousvimma. No, arvata saattaa minkä näköinen meidän koti oli (huh, varsinkin keittiö) kun ihmisiä oli laittamassa ruokaa, juomassa erinäisiä tahmeita jälkiä jättäviä juomia ja ramppaamassa pihan ja vessan/jääkaapin väliä. Mie riehuin tiskien, tolun, rätin ja imurin kanssa ja puolisko ei varmaan siinä saanut kovin hyvin nukuttua ;) Tosin tuon riehumisen jälkeen minuun iski melkoinen lorvimato, ja loppupäivä meni sohvalla maaten ja telkkaria tuijottaen. Isukki muuten teki eilen päivän hyvän työn soittamalla meille kaupungilta, että haluttaisko me mahdollisesti pizzat jos he toisivat meillekin semmoiset kotiin mennessään kun olivat Veronassa itse tilaamassa pizzoja kotiin vietäväksi. No arvata saattaa, että meillehän kelpas! Sitten mussutettiin pizzaa ja katsottiin telkkarista vapun peristeistä Uunoa.

Pikkusisko lähti tänään sinne Turkkuseen. Eihän se siellä oo nyt kuin neljä viikkoa, mutta silti on tosi outoa. Toivottavasti se pärjää siellä. No tottahan se pärjää, ainakin sillä sisulla ja luonteella!