Mikähän minuun on iskenyt? Tänään oon ollu jotenkin ihan outo;  leikkinyt jotain pikku-kotirouvaa. Oon pyykännyt, tiskannut, käynyt kaupassa, tehnyt lakka-rahkatorttua, jopa aloittanut blogiin ruoka-kategorian! Siis MIE?? Jospa tää on vaan jokin ohimenevä hairahdus… Tai sit PMS:ää! Sen aika mulla kyllä nyt onkin. Tosin usein se oireilee ihan päinvastaisella tavalla; ärrrrsyttää, ei haluis eikä jaksais tehdä mitään jne. Puolisko sanoi (leikkimielisesti), että miusta on nyt tullu oikee nainen, että oon alkanut oppia tavoille, hehheh! Ei sillä, ettenkö mie kotitöitä tekisi, mutta tänään on jotenkin kaikki sujunut melkein kuin itsestään, ilman turhia rimpuiluja ja ihan vapaaehtoisesti. Saa nähdä, miten pian moinen kummallisuus miusta poistuu taasen.

Huomenna treffataan S:n kanssa, jee! S on miun ystävä AMK-ajoilta, muutti miehen perässä Saksaan valmistumisemme jälkeen silloin kaksi vuotta sitten. Tehtiin S:n kanssa opinnäytetyökin yhdessä, sen työnimi oli POEKA, ja me saatiin siitä arvosanaksikin jopa K5. Voi kun me oltiin ylpeitä meidän poijjaasta ;) Nykyisin jo nolottaa vilkaistakin siihen päin, vaikkei siitä valmistumisesta vielä niin kamalan kauan aikaa oo kulunutkaan. Pitäis joskus uskaltaa lukea se… Viimeksi S kävi täällä kotikonnuillaan joskus viime vuoden keväänä, joten kiva nähdä S:aa ja miestänsä pitkästä aikaa.

Perjantaina menen päivällä vanhemmille ja illalla mennään leffaan Erilin ja Nanten kanssa. Käydään katsomassa Break-Up –niminen leffa, pääosissa Jennifer Aniston ja Vince Vaughn. Eli varmaankin jotain hömppärakkauskomediaa, ihan sopiva tyttöjen leffaksi! En ookaan aikoihin käynyt leffassa jonkun muun kuin Puoliskon kanssa (ja senkin kanssa tosi harvoin), niin on mukava mennä ihan tyttöporukalla. Nanten kanssa käytiin joskus puoltoista vuotta sitten katsomassa ilmaisnäytöksessä sellainen lotta-dokumentti ja Pikku sisar –elokuva. Silloin olen viimeksi leffaillut ystävän kanssa siis. Oikein odotan jo sitä, eikä se niin haittaa, vaikka itse leffa ei oiskaan niin hyvä.

Mitähän sitä tänään vielä keksis… No, Hovimäki pitää ainakin töllöttää tuossa ysiltä, tuliskohan ennen sitä jotain kivaa. Ai, maikkarilta tulee klo 20.00 tuo Mammutin metsästäjät -dokkari, vois vähän vilkaista sitäkin. Ja varmaan tässä koneella könötän. Ja syön sitä torttua, vaikkEI enää pitäisikään. Semmosta.