Onpas ollut taas lämmin päivä. Joo, ja "yllättävällä" kommentilla taas tämä postaus alkoi ;) Oli oikein mukava nähdä Magdaa ja miestänsä taas pitkästä aikaa! Ja toki Nantteakin! Istuttiin varjossa porttikongissa(!) Tähden terassilla. Miulle sopi paremmin tuohon ilmanalaan Frezza Mocca kuin ihan oikee lämmin kahvi. Istuttiin siinä ja höpistiin ja vaihdettiin kuulumisia. Harmi kun Eril ei päässyt paikalle :( Kotiin mennessä käytiin vielä Nanten kanssa Sokoksella. Ostin sellaiset siniset "timantti"korvikset.

Eilen kokeilin huvikseen, että meneekö vielä korvikset korvien rei'istä läpi kun oltiin hautajaisiin lähdössä. Kokeilin sellaisia riippuvia Kalevala Korun Lapin riipus -korviksia, jotka olen joskus vuosia sitten saanut joululahjaksi vanhemmiltani. Idean kokeilemiseen sain, kun laitoin kaulaani Kalevankarhu-riipuksen, jonka sain joskus niin ikään joululahjaksi Puoliskolta. Molemmat ovat pronssisia. Korviksia mulla ei ole ollut vuosiin (paitsi toisen korvan yläosassa pieni rengas) ja epäilin, ettei ne mene enää läpi. Mutta menivät kuin menivätkin! Nuo olivat oikeastaan ainoat ei-rihkama-korvikset mitä korulippaasta löysin. Ja miulle ei nykyisen sellaiset rihkamat käy, heti menee iho punaiseksi ja kutiaa. Innostuin taas korviksista ja ostin sitten tänään sellaiset pitkästä aikaa. Kalevala Korut on muuten miun lemppareita! Nimen omaan ne tarinat niiden takana. Ja ne ennallistukset muinoin täällä käytetyistä koruista. Aivan upeita! Harmi vaan, että ovat niin kalliita. Hopeasta mie tykkään eniten, mutta pronssi on halvempaa. Muuten kyllä hopeisia koruja saa aika halvalla. Nämä tänäänkin ostamani nappikorvikset ovat hopeaa (siis tappi ja tausta), ja maksoivat 6 euroa.

Katseltiin tuossa Puoliskon kanssa jakso Romea, on enää viimeinen jakso jäljellä. Tuo oli aika raaka jakso, sain pari kertaa kääntää katseen sivuun kun en oikein pysty katsomaan sellaista kauheeta silpomista. Illemmalla varmaan grillaillaan vähän, kunhan tuo Puolisko tulee tuolta pihalta.