Hohhoijaa, mikähän se on kun väsyttää vaan. Vaikka viime yönäkin tuli nukuttua suunnilleen 9 tuntia, niin silti ramasee. Koko viikon on tuntunut siltä, ettei mikään unen määrä tässä maailmassa riitä. Oiskohan se siitä johtuvaa, että vanhenemispäivä lähestyy uhkaavaa vauhtia. Ja niin, onhan tuo ilmanalakin ollu tällä viikolla aika painostava.

Viime yönä säpsähdettiin puoli neljän aikaan hereille aika ikäviin ääniin. Ihan selvästi jossain tuolla yläkerrassa viskottiin särkyviä esineitä pitkin lattiaa/seiniä ja huudettiin. Siis ei kukaan huutanut apua tms., mutta kuulosti just sellaselta baarista tulleelta laskuhumalatyypiltä, joka uhosi ja halusi purkaa jotain patoutumiaan. Ensimmäinen kerta sinä aikana kun tässä asutaan (vajaat 4 vuotta) kun jotain tuollaista kuuluu. Noissa tilanteissa on vähän hankala miettiä, että milloin pitää kutsua apua. En usko, että tuolla ketään henkilöä vahingoitettiin, sit jos ois jotain kirkumista tms. kuulunut, niin ois varmaan jotain pitänyt tehdä. Eilen muuten muutti tuonne yläkertaan uudet asukkaatkin (Puolisko oli eilen auttamassa niiden sängyn raahaamisessa kun oli alaovella huomannut, että tarviivat apua), varmaan niillä kiva, kun ekana yönä tuollaisia ääniä joutuu kuuntelemaan :/

Hihii, me syötiin just lettuja lakkahillon kanssa. Olivat tooosi hyviä, nyt on napa pinkeenä ;) Tuli vaan aika kuuma tuossa lettuja paistaessa. Aika laiska sunnuntai on ollut, on ainakin tullut luettua. Ensi viikolla käydään varmaan katsomassa se Karibian merkkarit, sitä olen jo odotellutkin. Oli muuten Deppin Johnny aikas lutunen perjantaina YLE:n Tähdet kertovat -ohjelmassa :D Viiru-murunen onkin varmaan huomenna tulossa päiväkahville (?)