Oli sitten lauantaina ne meidän perheen perinteiset rapujuhlat. Mentiin lauantaina aamupäivästä miun vanhemmille jo valmistelemaan juhlia, matkalla käytiin ravut Kauppahallista. Illalla paikalle saapuivat myös setä vaimoineen ja heidän tytär sekä myös serkkupoika avopuolisoineen. Eli meitä oli 12 henkilöä yhteensä. Pikkusiskon poikaystäväkin oli intistä lomilla, niin pääsi mukaan. Tosin hyvin väsynythän tuo oli, eipä kai se ihme, kun olivat metsässä viikon olleet. Ja sitten vielä käy armeijan suunnilleen toisella puolella Suomea, Hallissa (en oo ihan varma edes missä se on...), kun se on lentosotamies. Mie en noista inttijutuista niin mitään ymmärrä... Poikaparka meni jo aiemmin nukkumaankin, niin sitten Pikkuveli ja serkku teki sille källin. Menivät Pikkusiskon huoneen ovelle ja hirvee huuto :"komppaniassa herätyyys jne...". Toinen sitten puolunessa nousi sängystä ja oli alkanu vaatteitaan etsimään. No, onneks pojat sille pian sanoivat, että ei tarvi nousta, et oo intissä nyt.

Niin, siis oli kivat bileet. Asiaankuuluvasti snapsit vauhdittivat sekä ruotsin- että suomenkielisiä rapulauluja ja rapuruokalaputkin oli kaulassa. Joskus kahden aikaan me otettiin taksi meille, Pikkuveli ja serkku tulivat vielä meille jatkoille. Ja siinähän se sitten "vähän" venähti taas pitkäks... Mie kauhulla odotan, että mitä Pikkuveljen ja serkun puolivuotinen vaihtarireissu tuo tullessaan. Lähteevät Prahaan tammikuussa. Senhän tietää, 24- ja 25-vuotiaat opiskelijapojat.

Tässäpä kuva rapujuhlapöydästä just ennen juhlien alkua (vähän on tummahko, mutta jos siitä nyt vähän sais selvää...):

151452.jpg

Tänään käytiin kaupungilla ostamassa Puoliskolle vaatteita. Mentiin just siihen tunnettuun herrain vaatehtimo -ketjun liikkeeseen, kun serkku (samainen, josta oli puhe tässä aiemminkin) on siellä töissä. Osasikin kattoo Puoliskolle kivoja uusia vaatteita ja antoi vielä hyvin alennustakin. Sai myytyä sille jopa farkut :O!! Ja hyvännäköiset vielä. Mie en oo koskaan aiemmin nähnyt Puoliskolla farkkuja jalassa, kuulemma viimeks pitänyt joskus lukiossa ollessaan eli jotain 10 vuotta sitten. Ihan kiva, toiset housutkin on ihan jotain muuta kuin ne iänikuiset mustat reisitaskuhousut, joita Puolisko on yleensä ostanut... Samoin paitaosasto aika erilaista kuin ennen, on sillä serkkupojalla silmää noissa tyyliasioissa. Jepujee, tämmöistä tällä kertaa :)