229423.jpg

Voi kun tuolla ulkona on niin kaunista! Yöllä on satanut ensilumi ja nyt maata ja puita peittää hentoinen valkea pumpulikerros :)

Huhhuh, nyt ollaan jo lokakuun loppupuolella, ihan älyttömän nopeesti on mennyt tämä kuukausi! Varmaan johtuu ainakin osittain tuosta töiden alkamisesta.

Hehkulle täytyy ihan erikseen tässä ilmoittaa, että oon ihan ihastunut siihen miulle tekemääsi tiitiäispipoon :) Se on tosi lämmin! Nyt kun on ollut kylmiä päiviä, ja kylmä tuulikin, niin olen huomannut, että tosi hyvin se pipo pitää tuulta. Mie joudun töihin mennessäni aina ylittämään pitkän sillan, joka menee joen yli, ja tuolla sillalla tuulee aina. Kerrankin on sellainen pipo, jonka läpi eivät korvat palele tuolla sillalla kävellessä! Kiitos!

Eilen menin töiden jälkeen vanhemmille. Puolisko oli siellä ollut puuhommissa ja sitten syötiin ja saunottiin. Ja kissoja piti vanuttaa :) Ihania! Saunan jälkeen olin tosi väsynyt. Illalla kun tultiin kotiin en meinannut edes BB:ia jaksaa katsoa. No, katsoin kuitenkin silmät sirrillään. Puolisko katsoi BB:n jälkeen World Poker Touria ja mie sammahdin sohvalle kuin saunalyhty. Meninpä sitten ihan kiltisti sänkyyn nukkumaan ja kylläpä nukuttikin makeasti! Pitkään aikaan en ole yötä nukkunut noin sikeästi kuin viime yönä. Ihan hyvä, että nukutti :)

Tänään
(ehkä) käydään miun tädin luota hakemassa pyykinpesukone! Täti muuttaa, ja hänen uuteen asuntoonsa ei käy hänen entinen pesukoneensa, niin me saadaan se! Tosi huippua, ei enää tarvitse olla sidoksissa kellonaikoihin pyykinpesun suhteen eikä roudailla pyykkivuoria edestakaisin alakertaan.

Huomenna taas töihin. Miusta on tuntunut joka päivä mukavammalta ja mukavammalta tuo työ. Kun alkaa pikku hiljaa päästä sisään siihen hommaan, niin se tekeminenkin tuntuu paremmalta kuin alussa. Vielä vaatii muistamista ja opettelua, mutta kyllä se siitä :D