Hui miten kylmä tuolla ulkona on! Taitaa jopa vähän jotain rännän tapaista taivaalta viskoa. Sadetta kaivataan juu, mutta mieluiten ihan siinä veden muodossa. Ei nyt takatalvea tähän enää tarviis heittää. Puissakin on jo ihan kunnon lehdet ja kaikkee. Nyt ei paljon partsilla aurinkoa oteta!

Eilen vierailtiin sitten ihan urakalla. Kahden maissa mentiin anoppilaan, ja siellä laitettiin puoliskon äidille ruokaa. Kateltiin sitten Suomi-Norja -peliä kaksi erää, ja sitten puoliskon sisko kävi heittämässä meidät meidän porukoille. Sielläkin sitten kehviteltiin äitienpäiväkahveja ja syötiin siskon tekemää Mariannekakkua, mikä oli muuten ihan älyttömän hyvää! Siskosein kirjoitti ystävällisesti mullekin sen ohjeen, mutta jäiköhän se muuten sinne? No, sieltä se löytyy jos jäi. Pikkusisko oli Turkkusesta käymässä tämän viikonlopun, nyt on sitten varmasti siellä tuon kolme preppauskurssin jäljellä olevaa viikkoa ihan putkeen. Pikkuveli oli kotona käymässä tietysti myös. Ja kissit (varsinkin vanha rouva) taisivat olla tyytyväisiä kun koko porukka oli pitkästä aikaa yhtäaikaa koolla :) Tänne kotiin taidettiin tulla vasta 23 aikaan illalla.

Huijui, tänään onpi illalla jännät paikat, kun koittaa Suomi-Kanada. Odottelen sitä kovasti, jännittävä peli varmasti, mutta pelottaa vähän... Toisaalta, jos Jellonat meinaa jonkun pelin tässä turnauksessa hävitä, niin sen paikka ois nyt. Tämän illan pelin jälkeen ei nimittäin häviötä parane ottaa.

Tänään, toukokuun 15., on yhdellä miun hyvin rakkaalla ystävällä synttärit! Hirmuisesti onnea siulle, I! Jos nyt satut tätä lukemaan. I on miun pitkäaikaisin ystävä. Itse asiassa meillä on ystävyyttä nyt melko tarkalleen 23 vuotta takana. Mie olin 3-vuotias (tosin täytin myöhemmin sinä vuonna 4), kun tutustuttiin, naapuruksia oltiin koko lapsuuden ja teini-iän ajan. I on miun elämän yks tärkeimpiä ihmisiä, ja tulee varmasti aina olemaan. Ollaan kasvettu melko lailla yhdessä :)

Mitä hittoo, leijaileeko tuolla ulkona lumihiutaleita???