Pidin viikonlopun ihan totaalista blogitaukoa, en mitenkään harkitusti, mutta oli vaan sellainen olo, ettei jaksanut koneella istua. Siis en enää niin kipeä ole, etten olisi sen takia jaksanut, mutta muuten. Tauti taitaa alkaa olla selätetty, mutta pitää silti tuo antibioottikuuri loppuun syödä. Eli vielä tämän viikon lauantaihin asti. Kävin tänä aamuna labrassa antamassa verinäytteet, kontrolloidaan se CRP ja sitten on nämä verenpaineeseen liittyvät jutut kun ensi maanantaina on lääkärille aika siihen liittyen. Iltapäivällä voin kuulemma jo kysellä tuloksia. Toivottavasti ei löydy mitään epämukavaa sieltä. Jospa nyt ongelma ois vaan siinä, että tuo miun lääke ei vaan toimi miulla tms. Hope so!

Eilen käytiin anoppilassa kyläilemässä ja syömässä. Siellä on aina mukava käydä :) Illalla katsoin kirjastosta lainaamani Perikato-elokuvan ja hyvä oli! Siis paha, mutta hyvä. Ajattelin tänään katsoa siitä extrat, kun siinä oli mukana toinen levy, missä on joitain dokkareita. Saatiin muuten viime viikolla se pesukone! Vähänkö luksusta, kun ei enää tarvitse ravata alakerrassa pyykkikuorman kanssa eestaas ja kellosta vahdata, milloin on pyykkivuoro. Nyt saa pestä milloin vaan, kunhan ei illalla myöhään.

Perjantaina Puolisko sai tietää, että pääsee yhteen työhaastatteluun! Se on torstaina Tampereella, mutta työpaikka on täällä Joensuussa. Aika älytöntä toisaalta, että pitää viisi tuntia istua junassa ensin aamulla ja käydä siellä Tampereella sitten noin tunnin haastattelussa ja paluumatka kestää sitten toiset viisi tuntia. Toivottavasti ei ole hukkareissu, vaan nyt kerrankin natsaisi... Jo olis aikakin!

Mie menen huomenna töihin taas. Viimeksi olin viime viikon maanantaina, sitten tulikin sairausloma. Loppuviikosta miulla ois muutenkin ollut vapaata viime viikolla, samoin tämä päivä. Jo tekee mielikin takaisin, alkaa tämä kotona kökkiminen jo kyllästyttää varsinkin nyt, kun ei enää tarvii vaan olla ja maata. Tekee mieli saada vähän actionia elämään :) Toivottavasti tämä uusi viikko ois sitten parempi kuin edellinen.

***************

Klo 14  Soitin labran tulokset, CRP oli asettunut, mutta valkosolut kuulemma aika koholla vielä. Eli vielä kroppa taistelee tulehdusta vastaan, mutta kuulemma pitäisi niidenkin asettua kunhan syön kuurin kiltisti loppuun. Ne toiset arvot (mitkä liittyivät siihen verenpaineeseen, en edes muista mitä olivat) olivat onneksi kaikki ihan normaaleja. Huh!