Sitä ollaan jo juhannuksen kynnyksellä. Tuntuu jotenkin, ettei tämä kesä ole vielä edes alkanut ja sitten onkin yhtäkkiä jo juhannus! Ei oo miulla mitkään parhaat lomasäät olleet, viileetä ja ajoittain sateistakin :(

Turun reissu oli mukava taas, siellä oli ihan kohtuuhyvä ilmakin silloin. Aika paljon tuli shoppailtua, mutta tarpeellista! Turun linnassa käytiin ja olihan se upea paikka! Ja Vartiovuorella käytiin ottamassa aurinkoa ja sieltä oli aika upeat näkymät. Kyllä, mie edelleenkin tykkään siitä kaupungista. Kyllä sinne muuttaisin paaaaljon mieluummin kuin Helsinkiin tai yleensäkään pääkaupunkiseudulle. Huono puoli Turussa on se, että se on niin kaukana ja hankalien kulkuyhteyksien päässä täältä Itä-Suomesta.

Hietajärvellä oltiin vaunuilemassa Puoliskon kanssa pari päivää, lauantaina lähdettiin ja tiistaiaamuna tultiin pois. Säät siellä ei oikein suosineet, sunnuntai oli ainoa kunnon aurinkoinen päivä. Mäkäräisiä siellä oli ihan sairaasti! Mutta ihan kiva rentoutumisreissu kaupunkiloman jälkeen :) Pikkuveli palasi toissapäivänä Prahasta ja eilen oltiin vanhempieni luona. Pikkuveljen pitää asua siellä heinäkuun loppuun asti, kun hänen kämpässään on alivuokralainen siihen asti. Paljon oli kuvia matkan varrelta!

Tänä iltana M&V saapuvat meille jussin viettoon Etelä-Suomesta. Ajateltiin, jos lähdettäis huomenna vaikka piknikille. Ostettiin retkigrillikin ja kylmälaukku. Harmi on varmasti suuri, jos sää pilaa meidän suunnitelmat, mutta tällä hetkellä taitaa näyttää suht lupaavalta.

Mukavaa juhannusta kaikille!