No nyt ollaan jo voiton puolella tuon taudin kanssa :D Se kuume varmaan sitten kävi hätistelemässä sen viruksen poies (mie haluun oppia lisää, ja haluun itelleni iki-ihanat ja ikimuistoiset Olipa kerran elämä -DVD:t!!). Vielä vähän kurkku aristaa, aivastuttaa ja nenä vuotaa eikä ihan kaikista voimakkain olo ole, mutta pääasia, että se infernaalinen kipu on poissa.

Tänään vielä ajattelin ihan vain kotosalla lepäillä, huomenna pitäis olla jo ihan terveenä, kun meillä on (lapsuuden kodissa) perinteiset rapujuhlat! Ne on kyllä aina aika hauska tapaus. Niin, ja rakkaitakin on jo ikävä, voisi huomenna yrittää niistä ottaa kuvia lisää.

Ajateltiin Puoliskon kanssa, jos vaikka tänään yhdessä leivottais korvapuusteja. On se leipominen vaan aika hullun hommaa tämmöisellä helteellä, mutta alkoi tekemään mieli pullaa tuon Hallattaren mainion kuvan ansiosta eilen ;D Milloinkahan oisin viimeks pullaa leiponut... Siitä on varmaan jo pari vuotta aikaa! Puolisko sitten sanoi, että jos tehdään pullaa, niin niiden pitää sitten olla korvapuusteja! Lupasi tulla avuksi :)

Päivän piristykseksi tämmöinen (tosin jotakuta se voi ärsyttääkin, mutta miun pirteystaso nousi tuosta semmoiset 100%)