Tänään on ystävien ja rakastavaisten päivä. Eihän täällä Suomessa sitä samalla tavalla juhlita kuin esim. USA:ssa, mutta taidetaan kuitenkin enemmän ja enemmän noteerata. Itsekin lähetin muutaman kortin ja Puoliskolle on pöydällä pikkuinen paketti odottamassa kunhan iltapäivällä tulee töistä kotiin :) Mie itse menen tänään iltavuoroon ja töiden jälkeen on tarkoitus mennä ystävänpäiväillalliselle Puoliskon ja ystäväpariskunnan M&V:n kanssa. Toivottavasti sinne ravintolaan mahtuu, voi olla aika suosittu ilta käydä ystävien kanssa syömässä. Ennakkovarauksia eivät ottaneet vastaan tälle illalle. No, me ollaan menossa vasta sen verran myöhään kun pääsen vasta klo 20 töistä, että jospa siellä jo olisi tilaa...

Mie kävin eilen kampaajalla! Oli sen verran hyvä tarjous vasta kaupunkiin tulleessa kampaamoketjussa, että käytin hyväkseni. Monen vuoden tauon jälkeen miun hiukset ovat taas punaiset ja leikkuutinkin niitä vähän rankemmalla kädellä. Hieman otsista ja enemmän kerrostusta. Nyt tyo etutukan siipake häiritsee hieman tuossa silmän päällä heiluessaan, mutta kaipa siihenkin tottuu. Käytiin Nanten kanssa ostamassa ja lähettämässä vauvakortti äskettäin syntyneelle ystävämme pikkuiselle prinsessalle. Siinäpä vasta suloinen tyttö, mitä kuvista olen nähnyt!

Isä meni eilen sinne sairaalaan tutkimuksiin ja alustavasti ainakaan sydämessä ei pitäisi olla vikaa, enemmänkin siellä keuhkopuolella. Tänään saadaan toivottavasti tietää lisää. Saa nähdä, miten miun ja äidin suunnitellun Turun reissun käy. Meidän piti olla perjantaina lähdössä, mutta voi olla, että sitä siirretään. Kunhan nyt saadaan tietää, mikä on tilanne.

Kaikesta huolimatta:

Hyvää Ystävänpäivää kaikille blogiystäville!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ystävyys on kuin pikkuinen ukko,
jolla on taskussa avain ja lukko
Niillä se sitoo ystävät yhteen
niinkuin maamies pellolla lyhteen

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^