Tai no, en nyt kovinkaan kaukana, mutta poissa kuitenkin täältä blogimaailmasta huomisaamusta alkaen. Paluupäivää ei ole päätetty, luulisin että pe, la tai su palaillaan. Riippuu ihan säistä, riittääkö siellä tekemistä vai iskeekö tylsyys ja paluukyydistä. Niin siis eräälle leirintäalueelle ollaan menossa Puoliskon kanssa asuntovaunuilemaan Puoliskon vanhempien vaunulle (jos joku ei oo sattunut huomaamaan miun intoiluja aiemmin). Ihan kahdestaan. No computers!! No WoW! No online-poker! No blogs! Ihanaa!! [Juu eli tuossa ei-listassa toka ja kolmas on Puoliskon 'addiktioita' eli kirosana nimeltä World of Warcraft -idioottitietokonepeli-joka-vie-kaiken-ajan-ja-passivoi sekä nettipokeri, johon on myös mies viime aikoina tuhlannu aikaa ja huomiota enkä mie oo saanu tarpeeks. Siis sitä huomiota ;) Sit tuo listan neljäs kohta taitaa koskee minua...]

No nyt tulee vettä! Harmaatakin on... Toivottavasti tuo menee huomiseksi ohi! Kyllähän nuo tällä hetkellä suht ok-säätä loppuviikolle tännepäin lupaileevat, mutta kun ei noista tiedä oikein. Ei tarviis kauheesti sadella kun ei siellä leirintäalueella kuitenkaan koko aikaa jaksais siinä vaunussa kökkiä. Onneks siinä on etutelttakin, mutta ulkoilua ois tarkoitus harrastaa. Siellä menee kuulemma joku muutaman kilometrin pituinen luontopolku järven ympäri, vois käydä luontoretkellä :)

Mie ostin tämmöisen Lumenen kynsilakan, väri on tuo 13 Sininen laguuni. Niin, voiks tämän ikäinen (26 vuotta, 10 kk, 6 päivää) käyttää vielä tuollaisia lakkoja? Miulla oli kyllä joskus teini-ikäisenäkin noita, ja mietin, että onko tää enää sopivaa... Mutku tuli niin kivat kesäkynnet sormiin ja varpaisiin ;)

Noni, noni, nyt tuolla alkaa kirkastumaan taas!!!

Editti klo 23:30: Mie laitan kommentointimahdollisuuden pois päältä reissupäivien ajaksi ihan sen takia, ettei mahdollisia spammeja kerry tänne. Leppoisaa viikon jatkoa kaikille!