Tämä viikko on ollut tylsä. En ole oikein mitään saanut aikaiseksi. Hah, Lostin syytä kaikki kun sitä on tullut tuijotettua runsaammanlaisesti. Aivan liian hyvä ja aivan liian koukuttava sarja ;) Velikin toi maanantaina elokuviaan meille lainaan, niitäkin on pari katsottu. Oli muuten aika hauska leffa tuo Maailman ympäri 80 päivässä. Hihi, siinä oli pääosassa Jackie Chan, mutta silti se oli hyvä. Hauska suorastaan. Miulla vaan tuli mieleen se piirrossarja, joka tuli joskus. Tuossa leffassa ei muuten ollut sitä Ticoa, mikä oli piirrossarjassa. Mikähän elukka se sekin oli, joku pikkuinen.

Puolisko lähti oluselle, silläpä miullakin on nyt tässä hyvä mahdollisuus tätä rauhassa testailla. Mie en halunnut lähteä mukaan, kun ajattelin että juon alkoholipitoisia juomia vasta vappuna. No, eihän tuohonkaan muuten ole enää kuin viikko. Käytiin eilen ostamassa sellainen 2 litran viinipönikkä J.P. Chenet'ä (se on siis punaviiniä) ja ginipullo vapuksi. Kerrankin oli autokyyti, niin ostettiin jo etukäteen. Tuo punkku on muuten tosi hyvää! Giniä ostettiin, että saadaan tehdä ginitonicceja. Tonic-vesi on vielä kaupassa. Gintonic on kyllä myös hyvää, mutta sitä ei parane ottaa kovin montaa drinksua, muuten menee pää pipiksi. Käytiin samalla myös kauppaostokset tekemässä, ja paljon ostettiinkin. Kun kerran oli se autokyyti, kiitos siskon poikaystävän ;)

Huomenna on meillä tarkoitus aloittaa grillikausi! Ostettiin pihvit ja huomenna sitten on vuorossa parvekkeen pesu ja kalusteiden ja grillin raahaus parvekkeelle. Toivottavasti naapurit eivät pahastu kun me aina kesällä grillaillaan. Eihän siitä mitään vaaraakaan ole kun on sähkögrilli. Tosin kaikki eivät pidä lihan hajusta. Mutta kyllähän me voidaan kasviksiakin grillata. Jos vaikka vappuna testaisi niitä vartaita. Olikin tuossa jo rakkaiden seinänaapureiden kanssa puhetta, että josko vappuna grillattaisi yhdessä. Voi kun olisi vaan lämmin ja kaunis sää vappuna! Sitten olisikin oikein kiva grillata. Voihan sitä huonommallakin säällä tehdä, mutta on se jotenkin mukavampaa jos arska paistaa. Ja jos on tosi kylmä, niin ehtii vielä toinen puoli grillattavasta jäähtyä kun toista puolta paistetaan.

Tässäpä tätä tarinaa tällä erää.