Noniin, nyt on koti puhdas, tai ainakion puhtaampi kuin aamulla :) Vaikka aina joutuu vähän psyykkailemaan itteensä (ja Puoliskoa!) siivouksen aloittamiseen, niin on se sitten aina jälkeenpäin niin kiva olo kun on saanut tehtyä. Ja ei villakoirat pyöri jaloissa.

Viirukin kävi kylässä. Juotiin kahvia ja syötiin patonkia, maattiin sohvalla ja parannettiin maailmaa. Kivaa oli! On se Viiru niin ihaaana! Ois kiva pitkästä aikaa joskus pitää ihan tyttöjen ilta Viirun kera ja jos vielä M:nkin (hih, luetaan: ämmänkin...) sais mukaan.

Ihana kun tänään on pitkästä aikaa taas tuo arska tuolla taivaalla vieraillut. Vähän kylmähkö tuuli, mut silti. Mie haluun tätä rusketusta lisää! Hyvälle alulle pääsin jo silloin toukokuun alussa kun oli lämmin. Lisäksi mie ostin sellaisia Bioteekin Aurinkokapseleita. Ne lupaavat edistää tasaisen rusketuksen saamista ja sen säilymistä sekä suojata ihoa vanhenemiselta ja säteilyltä. Miulla oli viime kesänä jotain vastaavia noin kuukauden ajaksi, ja kyllä ne ainakin miun mielestä toimivat ihan hyvin (tai sitten mie tulin höynäytetyksi ja kävi vähän sellainen plasebo-efekti...). Ne oli kalliimpia niin päädyin nyt noihin Bioteekin vastaaviin. Saa nähdä toimiivatko.

Ainiin, ilmoitusluontoinen asia: mie haluun Poets of the Fallin Carnival of Rustin! Mie haluun! Ja mitähän mie nyt tälläkin saavutin? En tiiä. Oispa rahaa. Silleen paljon.