Ohhoh, että on aika hurahtanut nopeesti! Ei oo tullut netissä käytyä nyt muutamaan päivään. Ensinnäkin, meillä oli koko viikonlopun ajan netti poikki enkä siis olisi edes päässyt nettiin. Alkuviikon olen ollut töissä ja en ole sitten enää kotona jaksanut koneella istua. Paitsi nyt, just kotiuduin aamuvuorosta. Nyt onkin seuraava työpäivä vasta ensi viikon torstaina, pitänee tässä vapaapäivien aikana taas vähän panostaa bloggaamiseenkin ;D

Puolisko aloitti eilen harjoittelun yhdessä firmassa! Jipii, nyt on molemmilla hommaa. Tosin tuo ei kestä kuin tammikuun loppuun, olis niin mahtavaa, jos ne sitten palkkaisivat sen sinne kunhan harjoittelujakso päättyy. Se olis suunnilleen parasta, mitä nyt voisi tapahtua. Kaikki sormet ja varpaat on pystyssä kyllä!

Miulla on mennyt töissä ihan hyvin, edelleen viihdyn loistavasti ja aika menee hurjan nopeasti. Eilen oli esimiehen kanssa kehityskeskustelu, ja se oli ihan positiivinen kokemus. Meillä on työpaikan pikkujoulutkin tulossa 5.12. Mietin vähän, että viittisinkö mie osallistua, mutta laitoin tänään kuitenkin nimeni osallistujalistaan. Vähän jänskättää, että millaisethan lie ovat. Ainakin syömistä siellä on, sit näkee. Arvatkaa muuten, että oonko mie roudannut kasan joulukirjoja kotiin? No joo! Tänäänkin reppu painoi reippaasti, kun mukaan lähti pari paksunpuoleista ihanaa joulufiilistelykirjaa :)

Enää viikko ja 2 päivää joulukuuhun! Miullapa on jo joulukalenterikin, sellainen kuvakalenteri. Pitäisköhän tänä vuonna ostaa suklainenkin... Äiti oli ostanut meille adventtikynttilän, ihan paksun sellaisen, jota saa iltaisin polttaa enemmänkin kuin varttitunnin. Oisin mie muutenkin sen ostanut, en muista sellaista joulukuuta, ettei miulla olis sitä ollut, mutta nyt ei tarvitse ostaa. Harmi, kun on tuollainen keli. Ihan harmaata ja pimeää. Lähestulkoon kaikki satanut lumi on sulanut pois... Niin se vaan teki, vaikka ajattelin, ettei ne lumet olisi enää sulaneet, kun niin paljon satoi. Tulis nyt äkkiä lisää, että vähän valostuisi taas.

Eipä miulle sen kummempia, ei oo mitään mullistavaa tässä muutaman päivän aikana tapahtunut :)