Jipii, sain perjantaina tietää, että saan nyt tästä päivästä lähtien loppuvuodeksi (eli 4 viikkoa) täydet työtunnit! Tosi huippua, vaikka onkin kiireinen joulukuu tiedossa kun nyt on sitten ihan täydet työpäivät ja muut kiireet siihen päälle. Voi olla, etten kauheasti ehdi bloggaamaankaan, mutta pyörin täällä sen verran kun vain ehdin ja jaksan. Soitin tänään työkkärille ja kelalle ja ilmoitin tilanteen. Heh, eli virallisesti en ole enää työtön tänä vuonna ;D Tammikuussa palataan taas normaaliin osa-aikaisuuteen.

Ei lähdettykään lauantaina juhlimaan, vaikka mieli olisi kovastio tehnytkin. Olin niin väsynyt, ettei siitä olis tullut mitään. Edellisenä yönä en saanut unta kun tiesin, että Puolisko on tulossa kotiin sieltä pikkujouluristeilyltä. Taisi tulla siinä yhden jälkeen. Sen jälkeenkään en saanut unta, vasta viiden maissa nukahdin. Ja kello soi 6:45 kun edessä oli työpäivä! Olin kyllä ihan zombiena koko päivän, yritin väistellä asiakkaita ja lymysin hyllyjen välissä ;D Mutta oli se kamalaa. Ei siinä enää illalla olis jaksanut lähteä mihinkään. Onneksu la-su -yönä nukuttikin sitten hyvin.

Eilen käytiin äidin ja Pikkusiskon kanssa ostelemassa joululahjoja perheen miesväelle. Ostin lahjan isälle, Pikkuveljelle ja Puoliskolle. Pikku hiljaa on lahjat kohta ostettu, Puoliskolle vielä ainakin yksi pitää ostaa ja Puoliskon siskolle ja vanhemmille. Mie tykkään antaa lahjoja, voisin ostella vaikka kuinka paljon! Harmi vaan, kun varallisuus ei todellakaan anna myöten mitenkään moniin hankintoihin... Vaikka nyt onkin hiukan parempi tilanne kuin vielä alkusyksystä. Onneksi nyt sitten vielä vuoden lopuksi saan paremman tilin, kun on näitä työtuntejakin!

Pitää alkaa tiskaamaan ja sitten valmistautua töihin. Mukavaa viikkoa! Huomenna on muuten meillä työpaikan pikkujoulu :)