Eilen tultiin Puoliskon kanssa tänne naapurikuntaan miun vanhempien luo kissavahdiksi. Vettä sateli melkein koko päivän ja sisällä vaan olla möllötettiin ja katseltiin telkkaria. Täällä kun näkyy kaikki Canalit, Discoveryt sun muut, niin onpahan ainakin töllöttämistä, jos ei ole muuta tekemistä ;) Kissit on taas niin ihania, mitenhän mie sitten taas pärjään ilman niitä, kun nyt saan muutaman päivän niiden kanssa olla täällä. Tosin korvat kutisee jatkuvasti, samoin silmät, vaikka lääkkeitä onkin. En ole kuitenkaan pitkään aikaan altistunut eläinpölylle näin pitkäkestoisesti, niin siksi varmaan tuntuu rajummin.

Eilen sitten illansuussa sade vaimeni, käytiin kaupasta parit saunabisset ja sipsejä illaksi. Illalla siis saunottiin ja kylvettiin oikein kunnolla! Täällä on kylpyammeessa pore-mahdollisuus, laitettiin se päälle ja lilluttiin ammeessa. Tosin se amme on hieman liian pieni kahdelle. Mutta ei se haitannut :) Eilinen BB:kin jäi taas (!) näkemättä (tai ehkä 10 min. ehdin sitä seurata), kun katsottiin Canalilta Lemony Snicketin Surkeiden sattumusten sarja -elokuva. Miusta se oli ihan hyvä (Jim Carrey oli jälleen loistava!), vaikka onkin varmaan suunnattu suunnilleen peruskouluikäisille. Muistan kyllä kirjastoautoajoilta, että nuo Surkeiden sattumusten sarja -kirjat olivat melkoisen suosittuja koululaisten keskuudessa.

Puolisko lähtikin tänään kotiin, kun huomenna joutuu jo kuudelta aamulla lähtemään siskonsa muuttoavuksi, kun sisko muuttaa Kuopioon. Mie kävin taas kaupassa ostamassa suklaata (no, kun taitaa olla taas se aika......) ja tämän paikkakunnan upouudessa kirjastossa. Se olikon aika hieno! Oli oikein uutuuden tuoksu siinä rakennuksessa. Huomasi kyllä hyvin, että on kirjastoon saatu aika rutkasti hyllymetrejä lisää vanhaan verrattuna, kun hyllyissä oli tilaa vaikka kuinka paljon. No, jospa sinne sitten tilattaisiin tästä lähtien enemmän ja monipuolisemmin ja useammin uutta aineistoa... Lainasin kaksi kirjaa: Päivi Setälän Pohjoisen renesanssin nainen ja C.J. Gardbergin Suomalaiset keskiaikaiset linnat ja DVD-leffankin lainasin. Tämän elokuvan Nimet marmoritaulussa olen halunnut nähdä ja kun se kerran oli tuolla kirjastossa, niin nappasinpa mukaani senkin.

Menenpä tästä laittamaan kissoille ruokaa ja tarkistamaan hiekkalaatikon tilanteen...