Kylläpäs nukutti sikkeesti viime yönä, ihan kiva vaihteeksi niin. Siltikin väsyttää, tuntuu että vois nukkua vaikka koko päivän! Mutta ei voi mittään, tänään on paljon tekemistä. Ainakin tässä aamu- ja iltapäivästä. Illalla voiskin sitten rauhoittua keräämään voimia (heh, ihan kuin mie oisin 100-vuotias) huomiseen, että jaksaa sitten juhlia! Vaikka eihän meillä mitään erikoisia juhlia edes ole, mutta mukavampi se on silti olla pirtsakka. No, ainakin päivällä.

Miun sydän laukkaa taas kuin viimestä päivää, minnehän silläkin on kiire? Toivottavasti tää ei kestä koko päivää tämmöisenä kun ei tunnu kauheen kivalta. Pitää varmaan tehdä asialle jotain ja ottaa asiaankuukuva pilleri. Sillä se yleensä rauhoittuu ainakin jonkin verran. Tunnin päästä pitäis ilmeisesti lähteä sinne kaupalle, siispä valmistautumaan!

[Voipi kyllä hyvinkin olla että tuo rauhoittuminen jää tältä illalta väliin, ainakin sellainen rauhoittuminen mitä mie ajattelin :) Jos kuitenkin maistais pari olutta kun kerran grillataankin, ja alottelis sitä vappua jo. Lisätty klo 17:02]