Huijui, huomenna olis se työhaastis. Minen jaksais odottaa! Ois jo huominen tähän aikaan, niin se olis jo ohi. Mie oon tämmöinen mieletön jännittäjä, joka asiaa aina jännitän ja stressaan ihan kauheesti (ei varmasti tee hyvää verenpaineelle!), saatikka sitten kun on kyse työhaastattelusta... No, oon purkanut koko päivän jännitystä jo suusanallisesti Puoliskolle, meneeköhän sillä kohta hermot. Nyt puran sitä sitten tänne. Mie tiedän, etteivät kaikki ymmärrä tällaista ylenmääräistä jännittämistä, mutta mie oon ollu jännittäjätyyppi jo ihan pikkulapsesta saakka.

Tänään on siivottu, oon jo kattonut valmiiks kaikki opiskelu- ja työtodistukset ja päivittänyt ja tulostanut CV:n. Kerrankin tälleen ajoissa eikä sitten joskus myöhään illalla silmät ristissä ;D Miun matkailualan AMK-tutkinnosta ei kyllä hirveesti oo hyötyä tässä, miulla ei oo mitään koulutusta tähän hommaan. Mutta työkokemusta on jonkin verran ja kun kyse on osa-aikalisä -sijaisuudesta, niin niiden on pakko palkata siihen työtön työnhakija. Aika paljon on varmaan siitä kiinni, että onko tähän hakijoita, jotka olis päteviä paperilla (=alan koulutus). Onneks miulla on hyvät työtodistukset ja korkea motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan. Toivottavasti ne sitten tekisivät nopeesti sen päätöksen. Ei ne kauheesti voi sitä pitkittää, kun työ alkais jo kahden viikon päästä.

Toivottavasti Nukkumatti tulee tänään suht ajoissa, en haluis pyöriä puolta yötä sängyssä ja näyttää huomenna väsyneeltä. Maha on varmasti aamulla sekaisin, niin käy aina jännittävissä tilanteissa. Onneksi on sovittu huomenna haastiksen jälkeen treffit Erilin ja Nanten kanssa, ei ole sitten niin paha mieli jos se haastattelu menee pieleen...