Eilen tulin takaisin kotiin kissavahtikeikalta. Tosin Pikkusisko ja poikaystävänsä tulivat Helsingistä la-su -välisenä yönä kahden maissa, mutta jäin vielä su-ma -yöksi sinne lapsuudenkotiin, kun Pikkusiskon poikaystävä palasi sunnuntaina taas takaisin armeijan harmaisiin (tai siis vihreisiin kai nykyisin olisi oikeammin sanottu!). Jäin vielä Pikkusiskon seuraksi sitten, vanhemmat palaavat näillä hetkillä Tallinnasta kuulemma. Kissojen kanssa oli ihunaa! Oijoi, on ne niin huippuja, vaikka osaavat ne kyllä temppunsakin ;) Ikävä on jo. Sunnuntai-ilta oli ihan kiva, kun Pikkuvelikin tuli käymään, vietettiin ihan vain omalla sisarusporukalla iltaa ties miten pitkästä aikaa :)

Eilen käytiin Pikkusiskon kanssa katsomassa mummoa sairaalassa, häneltä leikattiin viime torstaina se kasvain kohdusta. Operaatio kokonaisuudessaan oli kestänyt 10 tuntia ja kaiken lisäksi mummolle iski vielä virtsatulehduskin. Oli vielä eilen aika heikossa kunnossa. Pääasia on kuitenkin, että se kasvain oli "itsenäinen" eikä mikään etäpesäke pari vuotta sitten leikatusta rintasyövästä. Luvattiin, että käydään torstaina mummolassa puunaamassa kylppäri kunnolla, ettei sieltä varmasti pääse mitään bakteeria leikkaushaavaan. Mummo tosin on varmaan sairaalassa vielä loppuviikon, hyvä niin, malttaapahan ainakin levätä siellä.

Jippii, mie sain tänään Puoliskolta synttärilahjani, kun se oli vihdoin saapunut! Toivottu olikin :) En vaan ihan heti ehdi tuota aloittaa. Käytiin Pikkusiskon kanssa kaupungilla ostoksilla. Miun saalis oli korvikset, kynsilakka (hih, näitä Lumenen hauskoja nimiä: Enkelin kosketus), poskipuna, pinnejä, hiuspampuloita, silmämeikin poistoainetta ja ruokapuolen ostokset päälle. Pikkusisko tuli meille vielä kylään, juotiin kahvia, syötiin munkit ja maattiin sängyllä kaikenlaista rupatellen. Kiva, kun meillä on (nykyisin!) aika läheiset välit, vaikka ikäeroa on kuitenkin se 7 vuotta.

Ihanaa oli viime yönä taas nukkua Puoliskon viekussa muutaman yksin nukutun yön jälkeen :) Kyllä se uni tulee parhaiten, kun on oma kulta siinä lähellä. Ja omassa sängyssä.

Tuli muuten syksy heti kun alkoi syyskuu. Viileni ja sateet alkoivat. Täällä on satanut iltapäivän ja illan ja huomiseksi on luvattu samaa. Ihan hyvä, kun on ollut niin kuivaa koko kesän. Vaikka aika ankeaahan tämä on...