Äh, marraskuun viimeisiä päiviä viedään ja ulkona näyttää ihan lokakuulta... Sais sitä lunta jo tulla ja vähän aikkiä! Muutenkin on niin harmaata ja pimeää, että tuntuu, ettei päivää tule ollekaan. Auttais lumi vähän... Aamulla täti sanoi säätiedotuksessa, että tänään alkaa Utsjoella kaamosaika.

Lauantaina käytiin Puoliskolle ostamassa vaatteita. Se on pahempi vaateostoksilla kuin mie! Ainakin melkein. Pähkäilee. Mutta hyvähän se tietty on, ettei osta mitä tahansa rytkyjä. Saaliina oli kaksi kauluspaitaa, neuletakki, T-paita ja solmio. Torstaina Puolisko lähteekin Tallinnan risteilylle, niillä on siellä työpaikan pikkujoulut. Firma tietty maksaa matkat ja ruoat. Oon patistanut sitä sit ottamaan siellä ihan iisisti ja käyttäytymään, kun vasta aloitti työt viikko sitten. Pitää antaa hyvä ensivaikutelma.

Miun pitäis ostaa kengät (itse asiassa kahdetkin) ja vaatteita myös. Jotain uutta ois kiva ostaa, kun on meilläkin ne pikkujoulut ensi viikon tiistaina. Ja miulla ei oo oikein mitään. Pakko vaan odottaa torstaihin kun tulee palkka. Ja sit tietty oon torstain ja perjantain iltavuorossa ja lauantainakin töissä. Missä välissä sitä sit ehtii kaupoille... Lauantaina saatan lähteä naapurin M&V:n kanssa baariin, ihan 100% varma en vielä ole. Puoliskokin kai lähtisi, jos sitten vaan pikkujoulureissultaan jaksaa. Kun tulevat takaisin vasta myöhään perjantaina.

Tänään mennään Nanten kanssa kaupungille. Lähinnä varmaan kahville ja rupattelemaan. Erilinkin piti tulla, mutta sairastui :( Toivottavasti paranee pian. Mutta ihana nähdä Nanttea :) Huomenna miun täti tulee käymään ja keskiviikkona menen Pikkusiskon ja äidin kanssa tekemään joulukortteja. Meillä on tämä traditio ollut nyt muutaman vuoden ajan. Muutaman olen jo kotona itsekseni tehnyt ja ajattelin, etten mene tänä vuonna ollenkaan niiden kanssa tekemäänkään, mutta Pikkusiskolle se tuntui olevan aika tärkeää... Niin miksen menisi? Mistä sitä tietää, missä sitä ensi vuonna itse kukin ollaan...