Tuossa eilen illalla surffailin hieman, ja löysin Torey Haydenin sivut. Torey on yksi niistä ihmisistä, joita mie tässä maailmassa eniten ihailen. Jokainen tuolla miun Lukunurkka-kategoriassa vieraillut varmaan osaa arvata miksi. Nainen on tehnyt todella paljon monen lapsen elämän ja tulevaisuuden hyväksi. Onhan niitä monia muitakin, mutta miusta on hienoa, että Torey on tuonut noita asioita myös suuren yleisön tietoon. Nuo kirjat ovat varmaan omalta osaltaan olleet murtamassa niitä tabuja, joiden vuoksi moni lapsi joutuu tänäkin päivänä kärsimään; perheväkivalta, mielenterveysongelmat jne. Paljon on vielä tehtävää, mutta tärkeintä on, että asioille todella tehdään jotain. Noilla sivuilla oli kerrottu myös siitä, että mitä noiden kirjojen lasten elämiin nykyään kuuluu. Noita juttuja löytyi täältä kunkin kirjan kuvaa klikkaamalla ja oli mukava huomata, että monilla heistä menee hyvin. Tuolla muuten oli miun mielestä ainakin pari kirjaa, joita ei ole edes suomennettu.

Ääks, kohta on alkamassa taas jännityksen paikka, kun Suomi-USA peli alkaa. Pitää yrittää kannustaa meidän LEIJONAT VOITTOON , vaikkakin ihan täältä kotisohvalta käsin :D

Mitähän ne tällä hetkellä lupaa huomiseksi tänne meille? Siis säätä tarkoitan. Kun vielä huomisen jaksaisi tuo aurinko möllöttää, niin päästäis tytsyjen kanssa päivällä terassille! Kiva, tyttöjen juttuja pitkästä aikaa!