Kyllä on kylmä! Mittari näyttää 30 astetta pakkasta. Eivät nämä ole ihmisten ilmoja (eikä varmaan minkään muunkaan elollisen olennon). On tämä ollut ihmeellinen talvi. Tasan kuukausi sitten vielä ihmettelin, että tuleeko sitä talvea ollenkaan ja nyt eletään pakastimessa. Miksei voi tässä talvessakin olla kultaista keskitietä ja pakkasta vaikka 10 astetta, vaan pitää olla joko liian lämmin tai liian kylmä?

Tänään oli tarkoitus lähteä kaupungille, mutta enpä tiedä viitsinkö tuohon pakkaseen lähteä. Kelalla pitäisi käydä Puoliskon kanssa, mutta voi olla, ettei Puolisko ehdi töistä tarpeeksi ajoissa. Mie vihaan kelakäyntejä. Jotenkin siellä käydessä alkaa tehdä mieli käydä yhdellä jossain. Tai jopa kahdella. Ois kyllä niin mahtavaa, kun miekin saisin ihan kokoaikatyön niin ei tarviis Kelaa. Mutjoo, pitää olla tyytyväinen, että meillä on sentään mahdollisuus työttömyysturvaan (vaikka se sitten oliskin kuinka pieni...).

Viikon päästä olis tarkoitus lähteä äidin kanssa Pikkusiskon luo Turkkuseen muutamaksi päiväksi. Se tietää monta tuntia junassa istumista. Lähtö on vielä hieman epävarma, kun isä on menossa tiistaina sairaalaan tutkimuksiin ainakin yhden yön seuduksi. Ei ole ihan varmaa, että miten pitkään se siellä joutuu olemaan ja mitä tutkimuksista selviää. Isäni on ollut aika huonossa kunnossa (vaikka on vasta 50-vuotias) ja se on huolettanut aika lailla viime kuukaudet. En ole täällä siitä kirjoittanut, mutta jospa se huoli helpottaisi vähän näinkin. Ei se kyllä helpota. Isän keuhkot toimivat tällä hetkellä 56%:sesti, joten elämä ei ole mitenkään liian helppoa.

Pikkusisko olikin nyt alkuviikosta käymässä täällä (tai siis ei meillä vaan vanhempien luona) ja oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Ihan hyvinhän tuolla näyttää menevän varsinkin nyt kun sai töitä.

Taas kuolinuutisia julkkismaailmasta...