Eipä ole enää kuin muutama hassu päivä odoteltavaa siihen kun rokki raikaa Joensuussa :) Ihanata! Torstaina viimeistään alkaa katukuvassa jo näkyä rokkikansaa, kesäihmisiä monine tyyleineen. Eiköhän siellä taas perinteisesti koko kirjo ole edustettuna: hipit, gootit, hevarit, punkkarit jne. jne. Tähän viikkoon sopikin oikein erinomaisesti tuo alla oleva "tyylitesti" ;D Hih, mie aina ihmettelen, että mitä ihme liisteriä ne irokeesityypit päähänsä laittaa? Siis ne, joilla se irokeesi on kamalan korkea, miten ne hiukset pysyy niin tönkkönä pystyssä koko päivän...

Viime keskiviikosta on aika mennyt tosi nopeesti, kun oltiin siellä asuntovaunuilemassa. Ei siellä koko Rokkia aina edes muistanutkaan, kun oli se niin eri maailma siellä. Lauantaina tosin siellä luonnon hiljaisuudessa Puoliskon kanssa rupatellessa kävi mielessä, että "ei uskois että viikon päästä tähän aikaan ollaan rokkaamassa". No nythän siihen ei oo enää viikkoakaan.

Kun vaan ois oikein hyvä sää ens viikonloppuna! Ihan mukavaahan tuolla luvataan tällä hetkellä :) Puoliskon pikkusisko majoittuu meillä Rokin ajan, tulee meille kuulemma perjantaina. Se on ihan jees, Puoliskon pikkusisko on ihana ihminen ja meillä on ollut ennenkin hauskoja biletyshetkiä ;)

Nyt on odotus huipussaan.