Rokki tuli ja meni ja menipä taas nopeasti! Ja paljon muualta tulleita tuttuja ja kavereita tuli taas nähtyä. Rokki on siitä hyvä tapahtuma (monen muun asian lisäksi tietysti), että siellä näkee aika paljon sellaisia vanhoja tuttuja, jotka ovat täältä muuttaneet pois, mutta tulevat aina ainakin Ilosaarirock-viikonloppuna kotikonnuilleen. Näitä kaikkia ei välttämättä muulloin enää nykyään näekään, että hyvä kun edes kerran vuodessa :) Sonata Arctica oli kyllä ihan sairaan hyvä. HIM:stäkin tykkäsin, oli se ainakin parempi keikka kuin 5 vuotta sitten. Ja PMMP oli aiva loistava :D

Nyt mie tein sen. Vihdoin ja viimein. Ai minkä? No aloitin kuntoilun ihan tosimielellä. Pitkään oon tätä pyöritellyt päässä ja lykkäillyt, mutta nyt oon saanut tarpeekseni. Nyt on viimeistään pakko tehdä jotain, kun keho on kuitenkin vielä suht nuori. Liityin erään kuntoilukeskuksen jäseneksi. Kyllähän se kukkarosta kirpaisee, kun nyt olen sitoutunut vuodeksi eteenpäin maksamaan 59 € kuussa kuukausimaksua. Mutta tässä on se hyvä puoli, että nyt siellä salilla on sitten aivan pakko käydä vähintään pari kertaa viikossa, kun kerran maksu menee tililtä joka tapauksessa. Tänään kävin kuntosaliohjauksessa, jossa miulle näytettiin salin laitteet ja tehtiin henkilökohtainen kuntosaliohjelma. Ja tykkäsin! Oon heti huomenaamulla menossa äidin kanssa ensi kertaa tositoimiin, tänään vain kokeilin laitteita. Äiti on käynyt tuolla jo aika kauan ja on ollut tyytyväinen. Tuohon rahaan saa tietysti lisäksi käydä erilaisissa jumpissa ja spinningeissä sekä solariumissa, saunassa, uimassa ja infrapunasaunassa. Kyllä tuo raha vähän kirpaisee, mutta mie ajattelen niin, että vielä viime vuoden alkupuolella miulla meni vähintään saman verran kuukaudessa rahaa tupakkaan. Tuota ajatellessa ei enää tunnukaan niin pahalta :) Toivottavasti nyt alkaa sitten tuloksiakin näkyä, kunhan olen jonkin aikaa käynyt. En tietenkään luule, että niitä heti näkyisi, mutta innolla odotan. Jännää.

Puolisko lähtee syyskuun alusta sinne Lontooseen. Nyyh. Toisaalta tuo voi tehdä meille ihan hyvääkin. Ja Puoliskolle tuo on tietenkin tosi hyvä tilaisuus, jota ei todellakaan pidä jättää käyttämättä. Kolme kuukautta, kai se kuitenkin aika nopeesti menee. Kun miullakin on töitä ja uusi harrastuskin. Ja onhan miulla täällä ihanat ystävät ja perhe. Pikkuvelikin muuttaa parin viikon päästä tuohon tien toiselle puolelle. Voihan se olla, että pääsen syksyllä käymäänkin tuolla Lontoossa, mutta se vähän vielä riippuu... Kun jos pääsen Tampereen avoimeen yliopistoon opiskelemaan informaatiotutkimusta verkko-opintoina, niin ne sitten voivat jonkin verran rajoittaa. Mutta tuo on vielä todella, todella epävarmaa. Sinne on varmasti monta muutakin halukasta.

Anteeksi kaikki ihanat blogiystävät, etten ole käynyt nyt viime aikoina teidän blogeissanne lukemassa ja kommentoimassa. En vaan ole jaksanut kauheasti koneella istua. Mielessä olette kyllä useinkin. Mie yritän viimeistään syksyllä parantaa tapani tässä asiassa :)

Ainiin, miun (samoja kuin täällä, hieman muokattuina) ja muiden kirjajuttuja voi lukea myös täällä...