Ihanan lämmintä! Aamupäivällä luin parvekkeella Stalinin lehmiä, ja kun aurinko siihen vielä paistoi suoraan, niin tarkeni ihan T-paidassa. On muuten ihan lukemisen arvoinen kirja, mutta siitä sitten aikanaan enemmän tuolla Lukunurkassa, kunhan oon saanut luettua loppuun.

Lenkilläkin oli mukava käydä, kun ei enää tarvii turata ihan kauheesti päälle. Ei edes hanskoja enää tarvinnut. Paitsi tuo katupöly on kyllä niiiin inhottavaa, vieläkin hampaissa narskuu. Ja silmät kutisee, se kyllä johtuu varmaan siitepölystäkin. Toivottavasti ei kuitenkaan enää takatalvi pääse yllättämään. Kävin kävelemässä tässä Niikalla päin omakotitaloalueella ja ihastelin ihmisten pihoja. Nurmikot ovat jo lumen alta paljastuneet ja jotkut olivat jo pihojaan laittaneetkin. Siis kukkia, jotain narsisseja jne. Voi kun oiskin oma piha mitä laitella... Toivottavasti edes joskus on. Nyt ei oo kuin tuo parveke. Sinne haluisin jonkun kukan, mutta tuo puolisko sanoo, ettei laiteta kun se vetää ampiaisia puoleensa. Höh. No tottahan se on, mutta silti. Ois kiva kun ois vähän jotain nättiä.

Eilinen grillaus sitten onnistui hyvin. Puolisko grillasi possun ulkofilettä, ja sen kanssa syötiin sitten keitettyjä perunoita, höyrytettyjä porkkanoita ja paistettua kesäkurpitsaa. Ja punaviinikastiketta. Hih, ihan oikeeta sunnuntairuokaa! Hyvää oli. Tuli heti ihan kesäolo.

(Ainiin, J: kiitos kommentista! Vois muuten nähdä joku päivä siun ja P:n kanssa, vaikka ens viikolla jos sopii. Ikävä jo!)